Over Gronfa

Gronfa Procestechniek ontwerpt en produceert dynamische en inline mengsystemen, afvulinstallaties voor IBC Drum Cans, klant-specifieke processystemen en is oplossing partner voor uiteenlopende industriële toepassingen, met focus in voedingsmiddelen-, chemische- en farmaceutische sectoren. Beproefde processen kunnen zo over en weer met succes worden toegepast. Vanuit basiscomponenten wordt de oplossing gefabriceerd en, indien gewenst, op locatie geïnstalleerd. Wij zijn tevens een service partner voor ondersteuning, reservedelen en de mogelijkheid tot afsluiten van een onderhoudscontract.

De bedrijfscultuur kenmerkt zich als no-nonsense, pragmatisch en oplossingsgericht. Goede nazorg en snelle service staan bij ons team hoog in het vaandel. 

Visie

Als Gronfa Procestechniek willen wij binnen ons vakgebied een goede en betrouwbare gesprekspartner zijn voor onze klanten, waarbij wij gezamenlijk een kwalitatief hoogwaardige en juiste oplossing kunnen realiseren.

Missie

Vanuit ons vakgebied leveren wij onze klanten een verbeterde kwaliteit van hun proces en product, en dragen daarmee bij aan een grotere winstgevendheid. Door continue innovatie en productontwikkeling ontwikkelen we onze kennis en producten, ten dienste van onze klanten.